Linda Jansen en haar roman ´Onder Water´

Share This:

Met trots laten wij jullie, liefhebbers van goede boeken, kennis maken met onze nieuwe auteur Linda Jansen. Zij schreef een briljant manuscript over de liefde tussen twee mensen die ten onder dreigt te gaan. Een roman met de titel ´Onder Water´.

Linda Jansen

Linda verraste ons enige tijd geleden absoluut met haar manuscript. Bij het lezen van ´Onder Water´ bleven we doorlezen. De hoofdpersonen Liz en Tom slepen je meteen mee in hun leven, ieder op hun eigen manier.

We gaan proberen om ´Onder Water´ nog voor de zomervakantie uit te brengen (voor half juli) want het is een heerlijk boek voor lange zomeravonden, voor op het strand, in de sloep in je eigen achtertuin of voor op ´t terras.

Hieronder een hele kleine introductie van ´Onder Water´ …

´Wat zou het geweldig zijn om op nieuwjaarsdag alle ellende van het afgelopen jaar achter je te laten. De zwarte pagina’’s eruit gescheurd; een blanco, nieuw begin´

Het is Oudejaarsavond, champagne en prosecco bruisen in kristallen glazen. Goede voornemens van vrienden borrelen om Liz heen, terwijl zij haar man Tom observeert. Tom, een aantrekkelijk lange, charismatische man en de trotse vader van hun dochtertje Lara. Liz´ gevoel van geborgenheid is door de jaren heen weggeëbd. Volgens haar is Toms afwezigheid daar debet aan. Wat Liz niet weet, is hoeveel leed Tom onderhuids voor haar verborgen houdt…

* * * * *
Wij heten Linda Jansen van harte welkom bij onze uitgeverij en spreken de wens uit dat vele lezers haar in hun lezershart gaan sluiten.