Linda Jansen te gast bij Omroep Brabant en t.g.v. Kinderboekenweek in Breda

Share This:

Woensdag 14 oktober is onze auteur Linda Jansen in de ochtend te gast bij Omroep Brabant en ´s middags ter gelegenheid van de Kinderboekenweek signeert zij speciaal voor de moeders haar roman bij de Bruna – Dillenburgerstraat in Breda vanaf 15.00 uur!
——
radioprogramma Omroep Brabant

Omstreeks 11.30 uur woensdagochtend wordt Linda Jansen geïnterviewd door Eefke Boelhouwers in haar dagelijkse radioprogramma van Omroep Brabant over haar roman ‘Onder Water’.

Linda is vervolgens te gast bij de Bruna boekenwinkel aan de Dillenburgerstraat in Breda voor een signeersessie v.a. 15.00 uur – speciaal voor de moeders. Omdat het Kinderboekenweek is zullen zeker moeders op woensdagmiddag hun kinderen laten grasduinen in de vele kinderboeken in de winkel. En onderwijl kunnen de moeders dan kennis maken met deze al veel besproken roman dat zich afspeelt in het decor van het chique Ginneken. Voor de kinderen is er deze middag speciaal een kleur-en tekentafelevenement in deze boekenwinkel!

´Onder Water´ biedt intrigerende ingrediënten zoals hilarische vriendinnenpret, uiterlijke schijn, een passievolle minnaar en andere verleidingen, echte en onechte vriendschappen, flinterdunne jaloezie, en de macht van oud en nieuw geld. Linda Jansen kreeg al veel vier en vijf boekensterren van lezers voor haar ´Onder Water´.
Enkele lezersreacties zijn: ´Bij het lezen van dit smeuïge boek heb je al snel een idee qua plot, maar niets is minder waar. Het is een verrassende roman met onderhuids opbouwende spanning en een actueel boeiend verhaal. Pakkend en beeldend geschreven omdat het soms aanzet tot nadenken en ook hilarische lachmomenten geeft. ´Onder Water´ steekt op een briljante wijze in elkaar, het pakt je en laat je niet meer los.´

Momenteel schrijft Linda aan het vervolg van ´Onder Water´ met de titel ´Boven Water´. Ook dit boek speelt zich af in het chique Ginneken en mochten inwoners a.s. woensdagmiddag Linda een sappig nieuwtje kunnen vertellen over bijvoorbeeld iets actueels in het Ginneken dan zou het zomaar kunnen zijn, dat … dit door de auteur wordt meegenomen in haar nieuwe roman.