Lancering van ´Onkwetsbare Vrouwen´, 4de roman van Lucia Douwes Dekker

Share This:

Onkwetsbare vrouwen: met ervaringen door de jaren heen, met vallen en opstaan, groeien zij boven afhankelijkheid uit´

Cover Onkwetsbare Vrouwen

Vanaf begin december ligt de mooie roman Onkwetsbare vrouwen van de hand van een van Nederlands geliefde romanschrijvers Lucia Douwes Dekker in de boekhandel in Nederland en Vlaanderen.

Over de roman Onkwetsbare Vrouwen:

De serieuze, mooie Hazel worstelt op haar werk met machomannen die haar vaak tot razernij brengen. En met Dirk, haar geliefde en arts in opleiding die een andere levenskoers volgt dan Hazel voor ogen heeft.

Bella, een onstuimige vrouw uit een aristocratisch rijke Belgische familie, wordt door haar moeder, eigenaresse van een mode-imperium, gedwarsboomd in haar ambitie om een ster in de musicalwereld te worden.

Aan een Spaanse Costa runt de Engelse Mickie samen met haar man Gary een restaurant. Terwijl Mickie haar geld investeert in hun droomlocatie, maakt Gary haar het leven steeds zuurder.

Door een avontuurlijke speling van het levenslot ontmoeten Hazel, Bella en Mickie elkaar op een kruispunt in hun levens en steunen elkaar, ieder op hun eigen manier.

In deze roman beschrijft de auteur Lucia Douwes Dekker drie krachtige vrouwen die hun dromen, hun ambities en levens in eigen hand nemen ondanks dwingende wensen van hun families, partners of omgeving. De auteur heeft zelf een voorliefde voor de romantische Engelse schrijftradities.

Haar schare trouwe lezers is dol op haar beeldend geschreven romans. Lucia wordt door recensenten geroemd om haar fijne en zorgvuldige schrijfstijl en rake typeringen van hoofdpersonages, romantiek en humor in haar werk.

 

Haar eerder verschenen romans ´De IJzeren Dame´ en ´Aan de Hemelpoort´ behaalden de longlist van de AKO Literatuurprijs in 2012 en 2014. Haar romans zijn een van de meest uitgeleende boeken bij bibliotheken in Nederland.

               

Tweede druk van de roman ´Onder Water´ in aantocht

Share This:

Het doet ons een groot genoegen om te mogen aankondigen dat er begin december een tweede druk verschijnt van de roman Onder Water van onze auteur Linda Jansen.
Ook de Vlaamse lezers kunnen dan kennis maken met deze roman, vanaf begin december ligt deze in alle Standaard Boekhandels in Vlaanderen in de winkels. En in Nederland in de LIBRIS boekwinkels, de BLZ boekhandel, Plantage boekwinkels & de READ shops, ook daar ligt begin december de tweede druk in alle winkels.
cover-onder-water-vk (2)
Wij feliciteren onze auteur Linda Jansen dat binnen krap drie maanden al een tweede druk van haar spannende roman verschijnt. Lezers en recensenten gaven al vier **** en vijf *****.
Nb: In de laatste week van dit jaar gaan we een bijzonder ludieke actie doen voor de lezers omdat deze roman begint op Oudejaarsavond.  
Daarover publiceren wij maandag 28 december een berichtgeving.