De laatste week van 2015: een moment van een terugblik en een moment van vooruitkijken.

Share This:

De laatste week van 2015: een moment van een terugblik en een moment van vooruit kijken.
Twee auteurs van ons, Linda Udo en Linda Jansen, werden geïnterviewd door de redactie van Thrillerlezers.blogspot.
Lees hun eigen bijzondere boekenjaarverhaal & en passant werd ook onze Vlaamse auteur Sterre Carron betrokken in het interview met Linda Udo.

Aan het einde van dit bericht staan twee links naar deze leuke interviews.

Manuscripta Linda en Linda met Thrillersleesgroep   auteur Linda Udo Boek Koninklijk Complot NAU Uitgevers te Blaricum Banner Koninklijk Complot                       Linda Jansen Breda Roman Onder Water 4   IMG_1950  sterredrieboeken Sterre Carron signeer haar boeken in Belgie

http://thrillerlezers.blogspot.nl/…/2015-in-boeken-linda-ud…

Bijzonder moment in aanloop naar de kerstdagen: Doe ook iets moois voor een ander.

Share This:

Zojuist waren we op zoek naar een leuke kerstillustratie voor onze Facebookpagina. Die vonden we en we belden de kunstenaar om te vragen wat de prijs was om deze aan te kopen qua publicatierecht.

Deze kunstenaar stond juist bij Libris boekhandel Van der Velde te signeren – alwaar ´toevallig´ altijd veel van onze boeken liggen. En tot onze verbazing zei deze kunstenaar dat hij er geen vergoeding voor hoefde te hebben. En dat hij het al bijzonder vond dat we de moeite hadden genomen hem te bellen. Tot zover een mooi moment.

In aanloop naar het vervaardigen van ons kerstbericht op onze FB-pagina wilden we onder andere vertellen dat we – zoals ieder jaar- onlangs 250 boeken geschonken hebben aan een goed doel.
Vorig jaar was dat de Gooise Voedselbank. Dit jaar de Gooise overkoepelende welzijnsorganisatie die deze boeken heeft uitgedeeld in een kerstpakket.
Onze kerstgroet zou zijn … doe iets aardigs of iets moois voor iemand in je omgeving. En dan krijgen we meteen, voordat we dit bericht op FB plaatsen, iets aardigs. Onze dank aan de kunstenaar Ed, zie hier zijn website: http://www.edart.nl

493.dfc8a1f31bcf0638219c33951bb0eb16

Fijne dagen wensen wij jullie allen toe, doe iets moois voor en met elkaar! Wij zijn onderweg in deze oude VW richting Oud&Nieuw want we hebben voor onze lezers nog iets ludieks volgende week.

December: twee succesvolle romans in Vlaanderen en Nederland

Share This:

De tweede druk van de spannende roman ONDER WATER van Linda Jansen en de nieuwe roman ONKWETSBARE VROUWEN van Lucia Douwes Dekker worden goed ontvangen door de lezers.

Beide romans liggen sinds eind november bij alle Standaard Boekwinkels in Vlaanderen en in Nederland sowieso bij alle LIBRIS boekhandels. Wegens succes zullen na dit weekend ook alle PLANTAGE boekhandels en READSHOP´s in Nederland met deze twee romans bevoorraad zijn. En wij wensen de nieuwe lezers de komende weken veel plezierige en ontspannende leesuren toe! Van het hoge noorden: bij Libris Van der Velde in Groningen & Leeuwarden – besteld zoals altijd veel boeken – bijvoorbeeld, tot aan onze Zuiderburen in Vlaanderen.

ONDER WATER  en ONKWETSBARE VROUWEN: Voor liefhebbers van echte romans!

cover-onder-water-vk (2) Cover Onkwetsbare Vrouwen

!cid_image001_jpg@01D0833A download download (1) Plantage PIP_profielfoto