De leesgroep ´De Perfecte Buren´ was het unaniem eens: de roman ´Ann Sophia´ is een pareltje!!!

Deze mooie zomerse laatste augustusdag willen we graag wijden aan de lezersreacties van de roman ´Ann Sophia´.  Allereerst de boekengroep ´De Perfecte Buren´, drie dames lazen deze zomerweken heerlijk ontspannen ´Ann Sophia´. En dit zijn hun waarderingen voor de vijfde roman van onze schrijfster Lucia Douwes Dekker:

Lezeres Silke Wimme; Ik zou dit boek zeker aan iedereen aanraden. Het bevat zo veel elementen dat het vast en zeker heel veel mensen zal kunnen boeien, het is soms grappig, romantisch, beschrijvend, cultureel, spannend … Ben zelfs al nieuwsgierig naar andere boeken van deze schrijfster. 5 Dikke ***** sterren voor mij.

Lezeres Dayenne Geluk-Wamsteeker; Het boek leest vlot weg, bevat rake typeringen en een vleugje humor waardoor ´Ann Sophia´ een heerlijke roman is om te lezen. Plot is verrassend waardoor het geen voorspelbaar romantisch verhaal is, maar een roman met een diepere laag. Ik geef dit boek 4 sterren.

En een van de beheerders van deze grote leesgroep Nancy De Brucker las zelf ook deze roman. Haar prachtige reactie was: ´Pas op het einde komt de betekenis van ‘Noblesse Oblige’ echt tot uiting. Het heeft mij in ieder geval echt aangegrepen. Het laat je stil staan bij de betekenis van het leven en hoe je hiermee omgaat. Je bent het niet alleen om je ‘stand’ verplicht maar ook voor de mensheid. En voor deze en andere redenen is dit boek zijn 5 sterren waard!´.
Voor de gehele recensie van deze leesgroep klik op http://perfecteburenleesclub.blogspot.nl/…/ann-sophia-noble…

Onze dank aan deze dames van deze leesgroep!

En om in zomerse sferen te blijven een paar foto´s van idyllische Middellandse Zee locaties waar deze roman zich onder meer afspeelt.

EUROPEMEDITERRANEANITALYCON_ITAELBAELBARES_L34781 capri-1.690x420bonifacio fortress, corsica, france  images
https://www.bol.com/…/lucia-douwes-dek…/14523085/index.html…

´Ann Sophia´ over Noblesse Oblige is verkrijgbaar in alle boekwinkels in Nederland en bij de Standaard Boekhandels in Vlaanderen.
Op een mooie nazomer. Volgende week nog meer reacties van lezers en leesgroepen over deze 5**** sterren roman.

hotel-elba-02

Schrijfster Lucia Douwes Dekker auteursfoto bij roman ´Ann Sophia - noblesse oblige´

    Schrijfster Lucia Douwes Dekker auteursfoto bij roman ´Ann Sophia – noblesse oblige´

Cover roman Ann Sophia - Noblesse oblige - roman van schrijfster Lucia Douwes Dekker

Cover roman Ann Sophia – Noblesse oblige – roman van schrijfster Lucia Douwes Dekker

Pionieren met passie: nieuw boek over carrièreswitches

PIONIEREN MET PASSIE : De carrièreswitch van loondienst naar eigen bedrijf
Inspirerende interviews met ervaren ondernemers

cover-pionieren-passie.indd

De cover van het nieuwe boek ´Pionieren met passie´ verschijnt 16 september 2016 in de boekhandel!

Voor het boek Pionieren met passie interviewde Karen Wurpel mensen die zijn overgestapt van loondienst naar zelfstandig ondernemen. Met name was zij geïnteresseerd in het pad dat zij hebben afgelegd om te komen waar zij nu zijn. Wat was de aanleiding om die grote stap te nemen? Hoe hebben zij dit ervaren, wat hebben zij moeten opgeven en was het dat waard? Uit de lange gesprekken met hen blijkt dat ondernemen gepaard gaat met een flinke dosis doorzettingsvermogen, behoorlijk wat lef en lange werkdagen. Zij zijn nu de bezielde eigenaren van een eigen bedrijf.
Dit boek is voor nieuwe ondernemers. Om hen te stimuleren door te zetten op de ingeslagen weg en deelgenoot te maken van de zakelijke ervaringen die deze zelfstandige ondernemers hebben opgedaan. Mee te nemen in het proces dat zich ontwikkelt als je na loondienst voor jezelf gaat beginnen. Werken als zelfstandige is zo anders. Brigitta Boonacker, een van de geïnterviewden in dit boek, verwoordde het misschien wel het mooiste: “Echt met passie werken is geen werken, maar zinvol met je leven bezig zijn.”
Wij hopen de lezers geïnspireerd te hebben om ook deze stap te durven zetten.

Karen Wurpel - auteur van het boek ´Pionieren met passie´ NAU Uitgeverij Blaricum. Fotograaf Marc Boom

Karen Wurpel – auteur van het boek ´Pionieren met passie´ NAU Uitgeverij Blaricum. Fotograaf Marc Boom

Karen Wurpel studeerde Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds tien jaar is zij eigenaar van Zin! Bureau voor Communicatie dat is gericht op in- en externe zakelijke communicatie. Zij is moeder van twee zonen en een dochter.

Zaterdag 10 september

worden de eerste exemplaren gelanceerd

tijdens  Bussum Cultureel 2016

ISBN 9789491535413/ luxe hard cover uitvoering / verkoopprijs 22,50 euro

Lucia Douwes Dekker geïnterviewd door boekenredactie BOL.COM

 

Schrijfster Lucia Douwes Dekker auteursfoto bij roman ´Ann Sophia - noblesse oblige´

Schrijfster Lucia Douwes Dekker auteursfoto bij roman ´Ann Sophia – noblesse oblige´

Schrijfster Lucia Douwes Dekker werd geïnterviewd door de Bol.com– boekenredactie. Sinds vandaag staat dit interview op Bol.com.

Lees dit leuke gesprek over haar 5de roman, over haar schrijfperikelen, over haar research en haar reizen en nog veel meer!

https://weblog.bol.com/article/ann-sophia