Veel digitale lezersbelangstelling voor de erotische roman ´De advocaat en zijn vrouwen´

Share This:

AL BIJNA 500 DIGITALE EXEMPLAREN BINNEN ENKELE WEKEN!!!

De advocaat en zijn vrouwen, erotische roman van Robin van Rheijn

De advocaat en zijn vrouwen, erotische roman van Robin van Rheijn

HET WARE ONTSTAAN VAN DEZE EROTISCHE ROMAN
Op vrijdagmiddagen ontmoette Robin van Rheijn zijn advocaat ´broeders´ in de kroeg en het eindigde altijd hetzelfde na de nodige glazen alcohol: de meest wilde verhalen over clientèle in scheiding, over vreemdgaande collega´s en hun stomende sekstaferelen op kantoor of waar en hoe dan ook.
Robin – in het echte leven zelf een beroemd advocaat – bewaarde de vaak pikante gebeurtenissen in zijn geheugen en zo ontstond De advocaat & zijn vrouwen met in de hoofdrol Joost Lindemans en zijn ontembare drang naar seks.

Schrijver Robin van Rheijn was overtuigd dat ook mannen graag een erotisch boek willen lezen. Zoals ook vrouwelijke lezers – fans van de Vijftig Tinten Grijs en de vervolgboeken, de Crossfire reeks en de trilogie van auteur Lucinda Carrington et cetera. Dus hij schreef in zijn vrije avonduren gedurende een tweetal jaren aan de avonturen van hoofdpersonage Joost Lindemans. Robin wilde absoluut zijn erotische roman zo schrijven dat het zowel de mannelijke als de vrouwelijke fantasie prikkelt. 

De kracht van deze erotische roman is dat deze door een man geschreven in. Daardoor worden vrouwelijke lezers meer deelgenoot van de ware mannelijke driften en inzichten.

OVER DEZE EROTISCHE ROMAN

De 40 jarige Joost – misschien een beetje te zwaar en niet het stereotype van een mooie man – is een succesvol advocaat. Hij biedt vrouwelijke clientèle en collega´s een luisterend oor en toont respect en begrip voor hun relatiesituaties. Ook verstaat Joost de kunst om vrouwen te behagen, hen te geven waar ze niet zonder kunnen en zich erotisch heerlijk kunnen laten gaan. Kortom Joost is een echte man die niet schroomt te nemen wat hem wordt aangeboden en daar gulhartig luxe plezier en genot tegenoverstelt op zijn werk en op zijn zakenreizen.

Ergens in de Nederlandse advocatuurwereld gaat het gerucht al ´ik weet wie dit geschreven heeft´.

Deze ‘Robin van Rheijn’ heeft in zijn werkelijke leven ook een lange mediation achtergrond. Enkele van zijn advocaatpraktijkervaringen ‘de manier waarop mensen reageren en absoluut niet naar elkaar luisteren’  tussen mannen en vrouwen heeft de auteur verwerkt in De advocaat en zijn vrouwen. Ook verhalen van collega’s uit de praktijk over hun veroveringen van vrouwen zijn meegenomen in de verhaallijn. Met dank aan zijn beroepscollega´s schreef Robin deze erotische roman met onverbloemde scènes, die de mannelijke en vrouwelijke fantasie prikkelt.

Hij is momenteel – dankzij de vele lezersreacties – aan het schrijven aan deel II. Deze erotische verhalenroman is uitsluitend digitaal (als eBoek) verkrijgbaar via alle bekende boekenwebsites zoals Bol.com. Verkoopprijs 8,95 euro.

Klik hier om het via Bol.com te downloaden -advocaat-en-zijn-vrouwen/9200000060538775/?suggestionType=suggestedsearch