Over de mooie roman ‘Verzwegen’ van José Kruijer, 22 september dé lancering!

PEARLS… PEARLS… PEARLS… PEARLS… PEARLS… PEARLS… PEARLS

Vrijdagavond 22 september 2017 is het zover! De lancering van de mooie roman Verzwegen van de Noord-Hollandse schrijfster José Kruijer:

                                                              VERZWEGEN

                                 Liefde raakt verloren als je niet zegt wat je bedoelt

Over deze roman

Wat als een kostbaar verstopte oester

de mooiste parel in je leven blijkt te zijn?

Périne Monté staat aan de vooravond van de geboorte van Pearls, haar glossy. Met haar jarenlange ervaring op redacties van bekende magazines is ze gehard en geliefd in haar vak. En alles moet nu wijken voor haar droom: haar eigen magazine. Zelfs haar geliefde zet ze plotsklaps buiten de deur.

Met haar toegewijde redactieteam doet Périne er alles aan om Pearls tot een succes te maken. Haar glossy wordt genomineerd voor een prestigieuze mediaprijs en Périne zelf voor mediavakvrouw van het jaar. Haar parel ‘knopen’ zijn haar dochter en zieke moeder, een nieuwe en vurige liefde voor een flamboyante gynaecoloog, een irritante zus en een jaloerse ex. Met flair, humor en zelfreflectie ervaart Périne de keerzijde van verzwijgingen.

Juwelen als parels zijn dof of stralend, puntgaaf of gebutst. Prachtige parelmoeren, van babyroze tot gitzwart, zijn geliefd of gehaat, trendy of ouderwets, kostbaar en echt of nep en goedkoop. Parels zijn verbonden met rouw en trouw. En achter elke parel zit een dikke knoop voor de volgende parel, zodat dit kostbaar snoerlijn niet breekt. Parelsnoeren zijn zoals ons en Pérines leven, kostbaar en o, zo kwetsbaar.

Over de schrijfster José Kruijer

De Noord-Hollandse schrijfster José Kruijer (1972) is een echte juf. Naast haar tomeloze inzet voor ‘haar’ kinderen in de klas, is ze moeder van twee tienerzonen en echtgenote van Erik Kruijer. Als hobby zond José jarenlang rake slagzinnen in en daarmee won ze vele cadeaus en vaak geldprijzen. Toen haar gezin – in haar ogen – daaraan gewend raakte, wendde ze haar woordencreativiteit aan voor het schrijven van boeken. In de herfst van 2017 debuteerde José met haar roman Verzwegen.

Feestelijke lancering van de roman Verzwegen vrijdagavond 22 september 2017 in Heerhugowaard & uitreiking eerste exemplaar door Rosalinda van Weel aan José Kruijer

Extra feestelijk nieuws voor onze schrijfster José Kruijer is dat zij het eerste exemplaar ‘VERZWEGEN’  22 september aangereikt krijgt door Rosalinda Weel, zelf schrijfster van mooie spirituele boeken.

José: “Via via kwam ik ooit bij Rosalinda terecht voor yogalessen en zij heeft me vanaf het eerste moment gestimuleerd om mijn boekendroom te volgen, totdat deze uit zou komen. Haar yogastudio heet dan ook niet voor niets …’De Droomstudio’ . Rosalinda is voor mij een inspiratiebron en dat zij deze uitreiking wil doen, maakt de cirkel straks rond,” aldus José.

              Enorm vereerd zijn wij dat Rosalinda dit voor José wil doen

En José had haar uitgever, Marianne Vork, vooraf laten weten de lancering van haar roman te willen houden bij de Bruna vestiging in haar woonplaats. Als basisschooldocente houdt zij zich ook bezig met allerlei boekenprojecten op de school waar zij werkzaam is (onder meer de jaarlijkse Kinderboekenweek en Voorleesprojecten).

De eigenaren van deze Bruna, Anneke en Johan Biesma zijn altijd zeer betrokken bij deze leesbevorderende activiteiten voor kinderen en om die reden vindt de ‘boekendoop’ van de roman Verzwegen hier plaats.

Datum: vrijdagavond 22 september, aanvang 19.30 uur.

Locatie: Bruna Middenwaard in Heerhugowaard

Na de officiële uitreiking van het eerste exemplaar zal José haar boeken signeren

Bijzonderheden: PEARLS PEARLS PEARLS. Wij zouden het leuk vinden – als je vrijdagavond aanwezig bent bij deze feestelijke lancering dat de dames iets van een parel(s) dragen, als sieraad.

*    *    *    *    *

OVERIGE GEGEVENS VAN DE ROMAN VERZWEGEN

Deze roman is verkrijgbaar in alle boekwinkels in Nederland en België en via alle bekende boekenwebsites vanaf maandag 25 september 2017.

Prijs 19,95               304 pagina’s               ISBN 978-94-91535-76-5