Een bomvolle boekhandel voor lancering van de roman ‘VERZWEGEN’

Share This:

7 DAGEN GELEDEN … De lancering de roman ‘VERZWEGEN‘ van onze schrijfster José Kruijer en nu al diverse enthousiaste & goede leesreacties! Met 4**** en 5***** sterren waarderingen.Hieronder enkele foto’s van een mooie en drukbezochte boekpresentatie!

 
José kreeg de afgelopen dagen enorm veel leuke en lieve berichten en tig WhatsAppberichten over haar boek: reacties als “Heb ‘m uit, hij was prachtig / spanning goed opgebouwd / kon het boek bijna niet wegleggen / MOOI verhaal / knap geschreven/ goed verhaal, zeg!/ Ik wil doorlezen want ik wil weten hoe het afloopt / Wat kan jij ontzettend leuk schrijven / Jeetje wat goed José, werd helemaal in het verhaal meegezogen / Wat een creativiteit in je boek en wat een woordenschat heb jij / Echt, echt een heel leuk boek om te lezen / Wat een bijzonder mooi verhaal heb jij geschreven, juf” zo maar enkele kreten uit de vele berichten aan José.


Ook op Bol.com zijn enkele lezers al zo attent geweest een leesreactie te plaatsen. Dank jullie wel daarvoor.
Neem van ons als uitgeverij aan dat schrijvers een reactie van lezers altijd enorm waarderen, zo ook José, die nog nageniet van de bomvolle belangstelling afgelopen vrijdagavond in de boekhandel.

 

Voor iedereen die nog lezende is, of gaat: veel leesplezier!
Klik hieronder op de link voor de ****4 & *****5 sterren recensies en/of om het boek zelf te bestellen. Maar denk ook aan de boekhandel in je eigen woonplaats – zij zijn blij als je bij hen een boek koopt.
https://www.bol.com/nl/p/verzwegen/9200000082301559/…