Zaterdag 14 april t.g.v. BookStore Day: lees de lezersvragen en luister naar de antwoorden van Raymond K. over zijn boek ‘Kapitein Coke’

Share This:

Vandaag ter gelegenheid van BookStore Day treden er circa 100 schrijvers op in bijna 200 onafhankelijke boekhandels in Nederland. Wat als een schrijver aan de andere kant van de wereld er door zijn detentie niet bij kan zijn? Vandaag kun je luisteren naar 10 vragen die lezers hadden aan Raymond K. over zijn boek ‘Kapitein Coke’. Raymond beantwoordt deze vragen in 10 geluidsfragmenten. Hieronder de lezersvragen en de antwoorden van hem.

Mocht je de geluidsfragmenten niet kunnen afspelen, klik dan naar https://soundcloud.com/user-732567564/sets/fragmenten-om-te-beluisteren?utm_source=soundcloud&utm_campaign=share&utm_medium=email.

 

De eerste vraag die bij mij direct op komt is natuurlijk: Hoe kom je aan je geheime mobiel? Een corrupte bewaarder? – Lezersvraag van Ilona

Ik heb een vraag: Ligt er naast uw bed een notaboek voor als je ’s nacht een interessante droom hebt, dat je dan vlug op kan schrijven?  – Lezersvraag van Anita

Ik zou wel willen weten waarom Raymond de beslissing heeft genomen om dit tot boek te verwerken, wat hij daar precies mee denkt te bereiken en of hij het risico dat hij neemt de zaken te beschrijven dat het waard vindt? Deze zullen voor betrokkenen toch wel herkenbaar zijn. Lezersvraag van Patricia

Heb je vrienden in de gevangenis en hoe moet ik dat voor me zien de dagen daar – op de tv kijk ik naar reportages op SBS die over buitenlandse gevangenissen gaan en dat is totaal anders dan hier. En hoe is het met eten daar en is ook angstig daar met wat ik op de tv zie in die programma’s?  Lezersvraag van Joachim Utrecht, 55 jaar

Ik heb je boek in een ruk uitgelezen en je schrijft heel vermakelijk, wat een verhaal Raymond K.!!! Complimenten hoor hoe je je eigen verhaal zo kan schrijven. Heb je er lang over gedaan? Ik wil het vervolg ook weten dus koop ik zeker je volgende boek. Kan je al zeggen wanneer het verschijnt en weet je al wat je gaat doen als je uit de bajes komt?  Groet van Mark uit Hilversum

Hoi Raymond, ik heb een vraag aan je: Heb je je eigen boek in de gevangenis ontvangen want ik kan me voorstellen dat dat moeilijk was? En moest je je boek verstoppen of zo voor de gevangenisbewaarders. Mijn man heeft je boek verslonden en dat voor een niet lezer. Dat wilde ik je ook laten weten.

Sterkte daar en groet Chantal uit Katwijk.

 

Overige vragen van lezers – zonder voornaam gesteld: 

Wat een verhaal heb jij te vertellen, had het zo uit en een paar vrienden hebben het ook gelezen, ik wil wel weten of jij je in de gevangenis verveelt. Of is dat ook een avontuur op zich? TOP MAN HOE JE SCHRIJFT.

Van een lezer uit Brabant.

 Is hij niet bang voor represailles?

Wanneer komt je nieuwe boek uit want ik ben nieuwsgierig wat je hierna schrijft!!! Hoor het graag

Hoe gaat het in de gevangenis waar je zit, kan je daar iets over vertellen of mag dat niet? En hoelang moet je daar nog blijven.