NIEUWE BOEKTITELS VOOR- & NAJAAR 2017

Share This:

 Benieuwd naar onze nieuwe titels in 2017?

* een prachtige novelle over de liefde tussen twee mensen aan de vooravond van de afschaffing van de slavernij: Het offer van Remo/Remo su sakrifisi.
Een uniek tweetalige boek in de Nederlandse en Papiamentse taal – geschreven door Jacques Hermelijn. Februari 2017.

omslag-offer-van-remo
* Toeval bestaat niet, een boek vol bijzondere verhalen van een van Nederlands bekendste geneeskundige therapeuten, Ruut de Kloet. Over hoe sommige mensen met lichamelijke klachten verlicht of verlost kunnen worden. Lancering: maart 2017.

* Boven water van de succesvolle Brabantse schrijfster Linda Jansen in digitale versie. Verschenen in mei 2017 en verkrijgbaar op alle bekende boekenwebsites.


* De Slangenkuil, een onthutsend verhaal over het NAVO-hoofdkwartier in de jaren ’90. Geschreven door Carin Bruekers. Carin Bruekers was secretaresse van de hoogste baas van de NAVO, de secretaris-generaal in Brussel. In de private office ontmoette zij alle wereldleiders. Lees het bijzondere verhaal over de zwaarbeveiligde SECTIE 5, een afdeling binnen de NAVO waar ‘grote ego’s hun geweten verloren’. Lancering: 25 mei 2017.


* Het digitale boek Koninklijk Complot: over het mysterie rond de dood van prinses Diana van onze schrijfster Linda Udo digitale versie. Verschenen op 30 mei 2017 en verkrijgbaar op alle bekende boekenwebsites. En vanaf 30 juni ook een luisterboekversie ervan bij Storytel!

* In de maand juni verschijnen de 4 romans De IJzeren Dame, Camera op New York, Onkwetsbare Vrouwen & Ann Sophia – Noblesse oblige van de geliefde romanschrijfster Lucia Douwes Dekker ook als digitaal boeken. Te downloaden op alle bekende boekenwebsites en in de digitale Koninklijke bibliotheek. Of onbeperkt te lezen met een Kobo Plus maandabonnement.

* Wij kijken uit naar een nieuwe fraaie dichtbundel van Elixer. Zijn manuscript heeft hij al ingeleverd en het meest bijzondere eraan is dat het thema muziek letterlijk en figuurlijk (dankzij moderne technieken) centraal staat. Lancering oktober 2017.

* Eind september verschijnt van José Kruijer haar boek Verzwegen. Niet al te veel laten we nog los, wel dat deze talentvolle schrijfster uit Noord-Holland een grote groep lezers spannende leesuren zal gaan bezorgen. Het recept ervoor? Ingrediënten als een vleug glossy, redactieperikelen, een jaloerse ex, een flamboyante gynaecoloog en een irritante zus van de hoofdpersonage met een prachtige naam.

* Zondagmiddag 15 oktober presenteerden wij onder grote belangstelling het boek van Laurenz Mol bij de Libris Boekhandel Van Kemenade & Hollaers in Breda. De titel van zijn spannende boek evenals de inhoud ervan werden om 16 uur feestelijk onthuld.

* Kapitein Coke geschreven door Raymond K. vanuit een Braziliaanse gevangenis = 3X BIJZONDER SPECTACULAIR Zaterdag 21 oktober 2017 was de bekendmaking van een bijzonder spectaculair boek via een exclusief interview in het Algemeen Dagblad een feit. Niet alleen op een bijzonder spectaculaire wijze tot stand gekomen, maar ook omdat het een bijzonder spectaculair onderwerp bevat. Sinds 23 oktober is dit boek te koop in de boekhandel.

*Pionieren met passie van de schrijfster Karen Wurpel DEEL II is in de maak! Deze keer over ondernemers in ’t Gooi, de Vechtstreek en Eemland. Een Gooische editie dus! Aan het woord komen ervaren en jonge ondernemers die met passie hun onderneming runnen in ’t Gooi.

Karen Wurpel – auteur van het boek ´Pionieren met passie´ NAU Uitgeverij Blaricum. Fotograaf Marc Boom

* In de LARS HOLGRUN TRILOGIE  van de schrijver Roberto Maes het vervolgboek dat zich afspeelt in Maastricht, Antwerpen en China waarin een internationaal team van misdadigers een grote kunstverdwijning in gang zet. Eind 2017 of voorjaar 2018.

auteur Roberto Maes

* Deel II van de erotische avonturen van Joost Lindemans onder de titel De advocaat en zijn vrouwen  – geschreven door Robijn van Rheijn. Met ‘zijn’ vrouwen maakt Joost weer vele nieuwe spannende afspraken. Eind 2017 of voorjaar 2018.

De advocaat en zijn vrouwen, erotische roman van Robin van Rheijn

  • Van schrijfster Yvonne Riedewald verschijnt in het najaar een nieuw boek ( haar 3de titel) waarop het accent zal liggen op het Surinaamse gedachtegoed.

  • Een fraai vormgegeven boek over VINTAGE, er is veel belangstelling onder mensen voor alles wat met Vintage te maken heeft – of het nu om kleding, muziek, meubelen of grootmoeders´ huishoudtips gaat – het komt allemaal aan bod in dit boek.

De definitieve titels van enkele boeken en van welke schrijvers volgen de komende maanden.

Onze redacteuren redigeren deze zomermaanden enkele manuscripten. Marc – onze huisontwerper – buigt zich over de vormgeving van nieuwe covers voor het najaar en onze schrijvers zijn… aan het schrijven, aan het afronden, aan het zwoegen. In stilte en in alle rust.

Het nieuwe uitgeefjaar wordt er – naar we hopen – een met een gouden randje. Voor 2017 is een ding zeker: we brengen 12 nieuwe boeken uit. Bijna iedere maand een nieuw boek. Dat wij weer veel lezers met onze nieuwe boeken kunnen roeren en ontroeren.

Met een hartelijke boekengroet van ons allen!
Marianne Vork
Uitgever

NAU Uitgeverij Blaricum