NIEUWE BOEKTITELS EIND 2018

Share This:

Van welke schrijvers verschijnt er een nieuw boek in 2018? Een ding weten we zeker: het zijn boeken die Spannend, Speciaal, Spectaculair, Sensationeel, Super, Scherpzinnig, Serieus, Sfeervol, Sociaal betrokken, Stijlvol qua opmaak en hopelijk lezenswaardig Subliem zijn.

 

 

* Veel lezers zullen uitkijken naar het vervolg van Kapitein Coke.Zoals beloofd verschijnt voor het einde van 2018 het vervolgverhaal van Raymond K. en wel op 21 december aanstaande. Vanaf die datum ligt het meer dan spannend geschreven boek in de boekhandel in Nederland en Vlaanderen. De titel: De Surinaamse Connectie. Zie ook de website www.desurinaamseconnectie.nl  Ook verschijnt 21 december de digitale versie van dit boek op alle bekende boekenwebsites in de Apple Store, KOBO, LIBRIS, AKO, BRUNA, Bol.com et cetera.

* En dan hebben we nog voor 2018 een ander bijzonder fraai boek: KAKEIBO. Zeker weten dat we daar volgend jaar in 2019 een heel jaar lang vooral vrouwen mee gaan stimuleren, het is Speciaal, Super interessant, met een vleug Serieus, Sfeervol, Sociaal waardevol, en ook nog eens een Stijlvol boek. Inge Boot en Marina Steinmann ontwikkelden deze prachtig uitgevoerde KAKEIBO met fantastische aquarellen van de kunstenares Palma Grevenstuk. Vanaf 17 december a.s. verkrijgbaar in de boekhandel.

*Een van de sociaal betrokken boeken is Costen ende Baeten: over slachtoffers van verzekeringsmaatschappijen. Sinds 25 november ligt het indrukwekkende boek van Willem Bol in de boekhandel in Nederland. Alles komt voorbij in ‘Costen ende Baeten’: van frauderende keuringsartsen, geheimzinnige bezoekjes en bedreigingen, anonieme brieven aan journalisten, detectiverapporten en tot aan valsheid in geschrifte door het rommelen met rechtbankvonnissen. Willem Bol werd de afgelopen jaren al door vele media geïnterviewd. In dit boek valt het familierelaas te lezen evenals van enkele andere slachtoffers van verzekeringsmaatschappijen.

Zie hier interview met Willem Bol bij Eva Jinek.

https://evajinek.kro-ncrv.nl/fragmenten/voormalige-showmaster-wim-bol-in-de-penarie

http://<iframe src=’https://evajinek.kro-ncrv.nl/node/296/embed’ width=’560′ height=’315′ frameborder=’0′ allowfullscreen></iframe>

Eerder verschenen in 2018:

* Voor velen is 17 augustus altijd een bijzondere dag. Om die reden verscheen die dag de digitale versie van het indrukwekkende boek Iedereen eet sambal van onze schrijver Peter Storm van Leeuwen.

* Van onze romanschrijfster José Kruijer verscheen begin juli haar tweede roman Manzanilla. Een intrigerende titel & een intrigerend verhaal en dat vonden de lezers vanaf begin deze zomer het ook: alleen maar 4**** en 5***** lovende sterren recensies ontving José Kruijer de afgelopen zomer- en herfstmaanden!

* Eind juni verscheen de fysieke boekversie van de erotische avonturen van Joost Lindemans: De advocaat en zijn vrouwen  – geschreven door or Robin van Rheijn. Al bijna twee jaar is deze titel uitsluitend beschikbaar in digitale versie en werd al door duizenden liefhebbers van dit genre gedownload als ePub of via Bol.com via Kobo abonnement – onbeperkt lezen. Speciaal voor de zomerlezers op vakantie verschijnt eind juni dit boek in de boekhandel.

De advocaat en zijn vrouwen, erotische roman van Robin van Rheijn

 

*Pionieren met passie van de schrijfster Karen Wurpel DEEL II is in de maak! Deze keer over ondernemers in ’t Gooi, de Vechtstreek en Eemland. Een Gooische editie dus! Aan het woord komen ervaren en jonge ondernemers die met passie hun onderneming runnen in ’t Gooi. Verschijningsdatum: voorjaar 2019. En ook al kunnen we melden dat er een bijzonder boek verschijnt van bekend Gooisch journalist & columnist Antoon Bruggeling! over spirituele plekken in ’t Gooi.

Karen Wurpel – auteur van het boek ´Pionieren met passie´ NAU Uitgeverij Blaricum. Fotograaf Marc Boom

We gaan sowieso het aller aller allerkleurrijkste boek van het jaar 2019 uitbrengen voor smullende levensgenieters & style junks  … Titel en schrijver houden maken we nog niet bekend. Wel dat het een inspirerend bijzonder boek wordt bomvol foto’s, met een reeks aan heerlijk smaakpapillen roerende zonnige recepten en nog veel meer mix & matches – die je als lezer zeker gaat inspireren. Natuurlijk komt er ook een vervolg op het boek Verknipt van schrijver Laurenz Mol. Zijn alter ego Thierry van der Veen gaat verder in Verknipt deel II en neemt ons mee in zijn avonturen die – zullen we zeggen – zich ergens afspelen in ‘andere’ milieus (die af en toe de media halen). De definitieve manuscripten, de nieuwe titels, de nieuwe boeken worden eind januari 2019 bekend gemaakt.

Met een hartelijke boekengroet van ons allen!
Marianne Vork
Uitgever

NAU Uitgeverij Blaricum