NIEUWE BOEKTITELS NAJAAR 2018

Share This:

Van welke schrijvers verschijnt er een nieuw boek? Een ding weten we zeker: het zijn boeken die Spannend, Speciaal, Spectaculair, Sensationeel, Super, Scherpzinnig, Serieus, Sfeervol, Sociaal betrokken, Stijlvol qua opmaak en hopelijk lezenswaardig Subliem zijn.

We gaan sowieso het aller aller allerkleurrijkste boek van het jaar uitbrengen voor smullende levensgenieters & style junks  … Titel en schrijver houden maken we nog niet bekend. Wel dat het een inspirerend bijzonder boek wordt bomvol foto’s, met een reeks aan heerlijk smaakpapillen roerende zonnige recepten en nog veel meer mix & matches – die je als lezer zeker gaat inspireren.

* Eind juni verscheen de fysieke boekversie van de erotische avonturen van Joost Lindemans: De advocaat en zijn vrouwen  – geschreven door or Robin van Rheijn. Al bijna twee jaar is deze titel uitsluitend beschikbaar in digitale versie en werd al door duizenden liefhebbers van dit genre gedownload als ePub of via Bol.com via Kobo abonnement – onbeperkt lezen. Speciaal voor de zomerlezers op vakantie verschijnt eind juni dit boek in de boekhandel.

De advocaat en zijn vrouwen, erotische roman van Robin van Rheijn

 

* Van onze Noord-Hollandse romanschrijfster José Kruijer verscheen begin juli haar tweede roman Manzanilla. Een intrigerende titel & een intrigerend verhaal.

* Voor velen is 17 augustus altijd een bijzondere dag. Om die reden verscheen die dag de digitale versie van het indrukwekkende boek Iedereen eet sambal van onze schrijver Peter Storm van Leeuwen.

* Veel lezers zullen uitkijken naar het vervolg van Kapitein Coke. Zoals beloofd verschijnt in oktober/november 2018 het vervolgverhaal van Raymond K.: Kapitein Coke II. Het tweede boek van Raymond K. gaat over zijn avonturen waar deze geëindigd zijn in het eerste deel. Zie ook zijn website www.kapiteincoke.nl

* Natuurlijk komt er ook een vervolg op het boek Verknipt van schrijver Laurenz Mol. Zijn alter ego Thierry van der Veen gaat verder in Verknipt deel II en neemt ons mee in zijn avonturen die – zullen we zeggen – zich ergens afspelen in ‘andere’ milieus (die af en toe de media halen).

*Costen ende Baeten: over slachtoffers van verzekeringsmaatschappijen. Begin november verschijnt het indrukwekkende verhaal van Willem Bol. Alles komt voorbij in ‘Costen ende Baeten’: van frauderende keuringsartsen, geheimzinnige bezoekjes en bedreigingen, anonieme brieven aan journalisten, detectiverapporten en tot aan zelfs valsheid in geschrifte door het rommelen met vonnissen van de Rechtbank. Willem Bol werd de afgelopen jaren al door vele media geïnterviewd. In dit boek valt het hele relaas te lezen.

Zie hier interview met Willem Bol bij Eva Jinek in 2016.

https://evajinek.kro-ncrv.nl/fragmenten/voormalige-showmaster-wim-bol-in-de-penarie

http://<iframe src=’https://evajinek.kro-ncrv.nl/node/296/embed’ width=’560′ height=’315′ frameborder=’0′ allowfullscreen></iframe>

 

*Pionieren met passie van de schrijfster Karen Wurpel DEEL II is in de maak! Deze keer over ondernemers in ’t Gooi, de Vechtstreek en Eemland. Een Gooische editie dus! Aan het woord komen ervaren en jonge ondernemers die met passie hun onderneming runnen in ’t Gooi. Verschijningsdatum: najaar 2018 of voorjaar 2019

Karen Wurpel – auteur van het boek ´Pionieren met passie´ NAU Uitgeverij Blaricum. Fotograaf Marc Boom

 

* Deel II van de erotische avonturen van Joost Lindemans onder de titel De advocaat en zijn vrouwen  – geschreven door Robin van Rheijn. Met ‘zijn’ vrouwen maakt Joost weer vele nieuwe spannende afspraken. Dit boek verschijnt eind 2018 of begin 2019.

Met een hartelijke boekengroet van ons allen!
Marianne Vork
Uitgever

NAU Uitgeverij Blaricum