NIEUWE BOEKTITELS VOOR- & NAJAAR 2018

Share This:

ONZE BOEKUITGAVEN IN HET VOOR- & NAJAAR 2018

Van welke schrijvers verschijnt er een nieuw boek? Een ding weten we zeker: het zijn boeken die Spannend, Speciaal, Spectaculair, Sensationeel, Super, Scherpzinnig, Serieus, Sfeervol, Sociaal betrokken, Stijlvol qua opmaak en hopelijk lezenswaardig Subliem zijn.

We gaan sowieso het aller aller allerkleurrijkste boek van het jaar uitbrengen voor smullende levensgenieters & style junks  … Titel en schrijver houden maken we nog niet bekend. Wel dat het een inspirerend bijzonder boek wordt bomvol foto’s, met een reeks aan heerlijk smaakpapillen roerende zonnige recepten en nog veel meer mix & matches – die je als lezer zeker gaat inspireren.

* Veel lezers zullen uitkijken naar het vervolg van Kapitein Coke. Want na de lancering van dit boek eind oktober 2017 verschijnt in maart 2018 al de 3de druk van het eerste boek van Raymond K. Er blijft nog steeds enorm veel vraag naar dit boek in de boekhandel en dus ook van de lezers.

Het tweede boek van Raymond K. gaat over zijn avonturen waar deze geëindigd zijn in het eerste deel. Zie ook zijn website www.kapiteincoke.nl

* Natuurlijk komt er ook een vervolg op het boek Verknipt van schrijver Laurenz Mol. Zijn alter ego Thierry van der Veen gaat verder in Verknipt deel II en neemt ons mee in zijn avonturen die – zullen we zeggen – zich ergens afspelen in ‘andere’ milieus (die af en toe de media halen).

* Ook onze schrijfster en school’juf’ José Kruijer heeft haar nieuwe manuscript al eind december 2017 bij onze uitgeverij aangeleverd. Een idee voor de titel is er ook al. Wat we er op dit moment over kwijt willen is dat het een spannend verhaal met enkele personages wordt dat zich ergens afspeelt in het Noord-Hollandse duingebied.

*Pionieren met passie van de schrijfster Karen Wurpel DEEL II is in de maak! Deze keer over ondernemers in ’t Gooi, de Vechtstreek en Eemland. Een Gooische editie dus! Aan het woord komen ervaren en jonge ondernemers die met passie hun onderneming runnen in ’t Gooi.

Karen Wurpel – auteur van het boek ´Pionieren met passie´ NAU Uitgeverij Blaricum. Fotograaf Marc Boom


* Deel II van de erotische avonturen van Joost Lindemans onder de titel De advocaat en zijn vrouwen  – geschreven door Robin van Rheijn. Met ‘zijn’ vrouwen maakt Joost weer vele nieuwe spannende afspraken. Planning zomer 2018.

De advocaat en zijn vrouwen, erotische roman van Robin van Rheijn

Met een hartelijke boekengroet van ons allen!
Marianne Vork
Uitgever

NAU Uitgeverij Blaricum