Nieuwe boeken

Share This:

Van welke schrijvers verschijnt er een nieuw boek? Een ding weten we zeker: het zijn boeken die Spannend, Speciaal, Spectaculair, Sensationeel, Super, Scherpzinnig, Serieus, Sfeervol, Sociaal betrokken, Stijlvol qua opmaak en hopelijk lezenswaardig Subliem zijn.

Vele lezers keken uit naar het vervolg van Kapitein Coke. Zoals beloofd verscheen eind 2018 het vervolgverhaal van Raymond K. met de meer dan spannende titel: De Surinaamse Connectie. Beide boeken zijn verkrijgbaar in de boekhandel en eveneens is ook een digitale leesversie op de bekende boekenwebsites te koop.

KAKEIBO Zeker weten dat we een heel jaar lang vooral vrouwen stimuleren. KAKEIBO is Speciaal, Super interessant, met een vleug Serieus, Sfeervol, Sociaal waardevol, en ook nog eens een Stijlvol boek. Inge Boot en Marina Steinmann ontwikkelden deze prachtig uitgevoerde KAKEIBO met daarin fantastische aquarellen van de kunstenares Palma Grevenstuk. KAKEIBO is verkrijgbaar in de boekhandel.

Een sociaal betrokken boek is Costen ende Baeten over slachtoffers van verzekeringsmaatschappijen. Sinds november ligt het boek van Willem Bol in de boekhandel. Wat voorbij in Costen ende Baeten: frauderende keuringsartsen, geheimzinnige bezoeken en bedreigingen, anonieme brieven aan journalisten, detectiverapporten en valsheid in geschrifte door het rommelen met rechtbankvonnissen. Willem Bol werd al door vele media geïnterviewd. In dit boek valt het familierelaas te lezen evenals dat van andere slachtoffers van verzekeringsmaatschappijen.

h

Eerder verschenen in 2018:

Voor velen is 17 augustus altijd een bijzondere dag. Om die reden verscheen die dag de digitale versie van het indrukwekkende boek Iedereen eet sambal van onze schrijver Peter Storm van Leeuwen.

Van onze romanschrijfster José Kruijer verscheen begin juli haar tweede roman Manzanilla. Een intrigerende titel & een intrigerend verhaal en dat vonden de lezers vanaf begin deze zomer ook: alleen maar 4**** en 5***** lovende sterren recensies ontving José Kruijer de afgelopen maanden!

Eind juni verscheen de fysieke boekversie van de erotische avonturen van Joost Lindemans: De advocaat en zijn vrouwen  – geschreven door Robin van Rheijn. Al bijna twee jaar is deze titel uitsluitend beschikbaar in digitale versie en werd al door duizenden liefhebbers van dit genre gedownload als ePub of via Bol.com via Kobo abonnement – onbeperkt lezen. Speciaal voor de zomerlezers verscheen deze eind juni in de boekhandel.

De advocaat en zijn vrouwen, erotische roman van Robin van Rheijn

*Pionieren met passie van de schrijfster Karen Wurpel DEEL II is in de maak! Deze keer over ondernemers in ’t Gooi, de Vechtstreek en Eemland. Een Gooische editie dus! Aan het woord komen ervaren en jonge ondernemers die met passie hun onderneming runnen in ’t Gooi. Verschijningsdatum: nazomer 2019. En ook al kunnen we melden dat er een bijzonder boek verschijnt van bekend Gooisch journalist & columnist Antoon Bruggeling! over spirituele plekken in ’t Gooi.

Titel en schrijver houden maken we nog niet bekend. Wel dat het een inspirerend bijzonder boek wordt bomvol foto’s, met een reeks aan heerlijk smaakpapillen roerende zonnige recepten en nog veel meer mix & matches – die je als lezer zeker gaat inspireren.

Karen Wurpel – auteur van het boek ´Pionieren met passie´ NAU Uitgeverij Blaricum. Fotograaf Marc Boom

We gaan sowieso het aller aller allerkleurrijkste boek van het jaar 2019 uitbrengen voor smullende levensgenieters & style junks  …

Met een hartelijke boekengroet van ons allen!
Marianne Vork
Uitgever

NAU Uitgeverij Blaricum

  1. K